MIKOR TUDUNK EGYÜTT GONDOLKODNI?

Az üzleti problémára legtöbbször a megoldás házon belül van, kedves döntéshozó!

Kell egy objektív szem, aki kívülről láttatni és megoldási irányokat adni képes.

Mikor?

  1. Üzleti innováció és termék/szolgáltatás fejlesztés Vs. boldoggá tenni a munkatársakat, növelni a hozzáadott értéket és csökkenteni a belső konfliktusokat
  2. Az eddig hiányzó alap a munkatársak és üzleti partnerek gondolkodásának megértését illetően – Kevesebb stressz és túlgondolás helyett gyakorlati megvalósítás a Karrierstylist pszichológiai szemlélettel
  3. Az alapvető munkaerővel, szervezeti működéssel összefüggő kihívás megfogalmazása, lehetséges stratégiai irányok gyakorlati megvalósítása és önműködővé tétele (Új munkaerő esetén ajánlom a  saját fejlesztésű VIZUÁLLÁS – vizuális alapú toborzási módszert.)
  4. A szervezet, a vezető-beosztotti állomány folyamatos megújulási képességének fenntartása, ahol a cél az együttműködő értékteremtés
  5. (Ügy)vezetői elszigeteltség és túlvállalás helyett kire, milyen folyamatokban és milyen humán kockázatokkal lehet számítani, delegálni és együttműködni – Hol és miért veszik el a produktivitás és amit tehet ellene a vezető, ami nem plusz “munkát jelent”!

MIÉRT JÓ VELEM DOLGOZNI?

Üzleti kommunikációs, értékesítési valamint személyiség- és szervezetfejlesztési tapasztalataimat ötvözöm minden projektemben. Szenvedéllyel és humánus, üzleti érzékemmel célom az önműködő, belső értékekre alapozó szervezeti működés, amelyet folyamatos stratégiai irányokkal támogatok. Az emberi problémák iránti érzékenységem segít abban, hogy mi a különbség egy korlátolt, adatszerű kijelentés és egy olyan megállapítás között, amelyből vállalati együttműködés és támogatás születik.

Az én felfogásom szerint:

  • A HR, a számokat érzelmekké formálja
  • A cél a vállalat megerősítése, mintsem a saját pozícióm
  • Sokféle informatikai rendszert lehet bevezetni, de a szervezet motorját: a munkatársakat, kizárólag személyes jelenléttel lehet kiválasztani, megtartani, motiválni és folyamatosan fejleszteni!

Nézd meg a VÁLLALAT SPECIFIKUS VEZETŐI PROGRAM-ot – TEDD BOLDOGGÁ A BEOSZTOTTAD!

AHOL MÁR NYOMOT HAGYTAM

 

                                    

Profit, üzleti innováció

Egy vállalat talpon maradásának és növekedésének alapja a humán tőke. Tapasztalaim szerint a hazai vállalatok ennek csak töredékét használják.

Érzékelés, tapasztalat

Meglátásom szerint egy 21. századi vezetőnek fejlett érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie. A felelősségteljes döntés meghozatalához pedig kézzel fogható, hasznosítható, érzéki csalódások nélküli eszközökre és külső szemlélőre van szükség.

Kíváncsiság, tanulásvágy

Hiszem, hogy a fejlődésben soha nem állhatunk meg; nem jelentjük ki, hogy elvégeztünk négy tréninget, megszereztünk két diplomát és készen vagyunk. Vallom, hogy mindig kell, hogy legyen mentorunk, és megfelelő nyitottságunk a tanulásra, és megújulásra való képességünk fejlesztéséhez.

Értékteremtés

Szakmai célom, hogy partnereim részére tudatosan együttműködő, folyamatosan megújuló szervezetet építsek. A finomhangolásokkal, az emberi kapcsolatok megértésével és működtetésével egy közös nyelvet tudjunk beszélni.

 

A TÖRTÉNET VELED FOLYTATÓDIK… VÁROM JELENTKEZÉSED ELÉRHETŐSÉGEIMEN!

+36 70/385-4154

info@karrierstylist.com