Mikor tudunk együttműködni?

Kell egy objektív szem, aki kívülről láttatni és megoldási irányokat, javaslatokat adni képes!

  1. Növelni a hozzáadott értéket és csökkenteni a belső konfliktusokat
  2. Az alapvető munkaerővel, szervezeti működéssel összefüggő kihívás megfogalmazása, lehetséges stratégiai irányok gyakorlati megvalósítása és önműködővé tétele
  3. A szervezet, a vezető-beosztotti állomány folyamatos megújulási képességének fenntartása, ahol a cél az együttműködő értékteremtés
  4. (Ügy)vezetői elszigeteltség és túlvállalás helyett kire, milyen folyamatokban és milyen humán kockázatokkal lehet számítani, delegálni és együttműködni – Hol és miért veszik el a produktivitás és amit tehet ellene a vezető, ami nem plusz “munkát jelent”!

Miért jó velem dolgozni?

Üzleti kommunikációs, értékesítési valamint személyiség- és szervezetfejlesztési tapasztalataimat ötvözöm minden projektemben. Szenvedéllyel és humánus üzleti érzékemmel célom az önműködő, belső értékekre alapozó szervezeti működés, amelyet folyamatos stratégiai irányokkal támogatok.

Hiszem, hogy az üzleti siker érdekében a legfőbb humánerőforrás szempont a kreatív alkotó, problémamegoldó, jól kommunikáló és innovatív munkatársak megtartása és bevonzása lesz a cél. Merthogy a jövőben szoftverekkel automatizálunk olyan egyszerűbb feladatokat, amelyeket korábban emberek végeztek manuálisan. Ezért hoztuk létre SalvadorSystem-et, hogy megmutassuk melyek azok a hazai vállalati rendszerek, amelyek megkönnyítik és versenyképessé teszik a munkánkat, hogy jusson idő alkotni, tanulni és fejlődni.

Értékek, amelyek fontosak számomra

#Profit & #üzlet & #innováció

Profit-orientált és KKV kompatibilis HR stratégiai tanácsadó vagyok. Ezért dolgozom, hogy partnereim ne csak talpon maradjanak, hanem növekedjenek és innováljanak. 

#Kíváncsiság &  #tanulásvágy

Hiszem, hogy a fejlődésben soha nem állhatunk meg; nem jelentjük ki, hogy készen vagyunk. Vallom, hogy mindig kell legyen mentorunk, megfelelő nyitottságunk a tanulásra és megújulásra való képességünk fejlesztéséhez. Az én kíváncsiság vágyam kiapadhatatlan, ugyanakkor fókuszált. 

#Értékteremtés

Szakmai célom, hogy partnereim részére tudatosan együttműködő, folyamatosan megújuló szervezetet építsek. A finomhangolásokkal, az emberi kapcsolatok megértésével és működtetésével egy közös nyelvet tudjunk beszélni. Az igazi fokmérője a közös munkánknak, amikor észrevesszük, hogy ott tartunk, ahova el szerettünk volna jutni.