VÍZIÓM

Mindenkinek személyisége, tettei és álmai alapján megvan az a hely, az a feladatkör, ahol igazán jól tudja érezni magát! Senki sem szeretne SENKI lenni, mindeki szeretne VALAKI lenni!

Én ezen az úton tudlak elkísérni!

MIÉRT JÓ VELEM DOLGOZNI?

Dolgoztam és mai is dolgozom kommunikációs, értékesítési valamint személyiség- és szervezetfejlesztési projektekben. Egyaránt látom a jelen munkaerőpiac helyzetét, mind a leendő munkáltatód (a Rentasystem interim HR vezetője vagyok a Karrierstylist vállalkozásom mellett), mind a munkavállalói/vállalkozói, azaz a Te oldaladról.

Ha velem dolgozol, láttatom a saját buktatódait amit egy álláskeresésben vagy pályamódosításban egyaránt elkövethetsz. Hidd el, sokszor Te magad vagy álláskeresőként saját álmaid korlátja, hogy igazán kiteljesedj! Tapasztalataim szerint sokkal több van az emberekben, mint amit a hétköznapokban használnak, csak éppen a félelmeik és a negatív példák, csalódások visszarántják!

A tudatos álláskeresés nem ott kezdődik, hogy a népszerű álláskereső portálokat felkeresed és elküldöd az önéletrajzodat! Stratégiai tervezésre van szükség!

A KÖZÖS MUNKÁNKAT ÍGY KÉPZELD EL

Ha még nem volt személyes benyomásod rólam – tudom, hogy mennyire fontos a hitelesség és az első benyomás -, nézd meg EZT A RÖVID VIDEÓT.

I. szintű támogatás – 2 órás személyes, négyszemközti konzultáció

  • Célja minden esetben a személyiség fejlesztéseden át a te karrierterveidnek támogatása!
  • Kialakítjuk a Te egyéni Karrierstylist stratégiádat! A célokhoz vezető lehetséges utjaidat határozzuk meg és szükséges lépéseidet alakítjuk ki!
  • Nem pörögsz behúzott kézifékkel, hanem célirányosan haladsz előre!
  • Nem használok sablon megoldásokat, minden esetben a személyiséged egyéni kihívásai kerülnek terítékre és közös feldolgozásra. Sok gyakorlati útravalót kapsz, amellyel önállóan tudsz tovább menni.

A szolgáltatás díja: 30.000 Ft, amely tartalmazza egy exkluzív helyszínen a privát, 2 órás konzultációt.

Önmagában is igénybe vehető az I. szintű támogatás, tehát akkor is igényelheted, ha Neked a II. szintűre nincs szükséged.

II. szintű támogatás – célzott álláskeresés

Mivel munkám túlnyomó többségében döntéshozókkal, HR szakemberekkel dolgozom, így tudom, hogy milyen csatornákon, milyen módszerrel juss be olyan pozícióba, amire ma a munkaerő-piacnak valóban szüksége van és akár, meg sem hirdetik ezeket.

A konzultációnkban megfogalmazott elvárásaid alapján a kapcsolatrendszeremet mozgosítom, hogy végre ott dolgozz és azzal foglalkozz, ami téged boldoggá tesz. Igen, Téged képvisellek!

A szolgáltatás díja: egy havi nettó béred, amelyet a vállalatnál töltött 3. hónap után szükséges rendezned. Addig semmilyen további, apróbetűs költséged nincs.

A KARRIERSTYLIST KONZULTÁCIÓ MIBEN SEGÍTETT MÁSOKNAK?

Olvasd el a véleményeket ITT, hogy mit jelentett álláskeresőknek a Karrierstylist konzultáció

HR szaktanácsadó, aki a jelenlegi munkakörében nem tud kiteljesedni, nem ismerik el és nem becsülik meg munkatársként. Rendszer- és folyamatszervezői képessége nem illeszkedik a kis vállalati kultúrába.

Úgy érzem már megérett bennem a váltás, pedig még nem látom a hogyan továbbot. Nem tudom, hogy milyen munkakörben tudnám magam jól érezni és hol vevők az én gondolkodásomra, kvalitásaimra. Merre induljak? Jelenlegi mi az értékem a munkerő piacon?

Leendő fogorvossal, aki türelmesebb akar lenni a pácienseivel, és egyidőben túl sokat vállalt bakancslistáját tudatosan akarja megvalósítani.

Indulataimat hogyan kezeljem? Miért értetlenkednek mások és én miért tudományoskodok? Néha rám tör a bizonytalanság…

Pénzügyi vezetővel, aki saját vállalkozás indításán gondolkozik vagy inkább a jelenlegi pozíciójában teljesedjen ki.

Milyen önmotivációs technikák vannak? Hogyan bízzak a saját képességeimben? Ha egy döntési helyzet előtt állok, milyen szempontokat vegyek figyelembe a döntésemnél?

Végzős közigazgatás szakos hallgatóval, akinek a célja, hogy egy jó diplomája legyen, aztán állása egy jó nevű cégnél; de ez a folyamat nem lett egy sétagalopp.

Mit is akarok csinálni a jövőben? Miért azt az egyetemet választottam? Az álláskeresésnek mi a tudatos folyamata – nemcsak az önéletrajz küldözgetés?

A SIKERTÖRTÉNET VELED FOLYTATÓDIK?

Mint láthatod nincs két egyforma élethelyzet, kihívás.

Várlak sok szeretettel és a saját kihívásaid megoldásában, hogy azzal foglalkozz végre, ami Téged boldoggá tesz!

+36 70/385-4154

info@karrierstylist.com