Miért?

Kifejezetten zavart bennünket, hogy ma az álláshirdetések zöme semmitmondó, egy sémára épül, és egyáltalán nem ragadja meg az álláskeresők figyelmét. Miközben mindenki a láthatóságra és az élmény nyújtásra törekszik a versenyben, kevesen gondolják át, hogy az új munkatárs toborzásával egyben a vállalat márkáját is minősítik.

Hitvallásunk, hogy a külcsínt szinkronba hozzuk a belbeccsel! Hosszútávon hitelesen eladni a meglévő értékeket kell – és igen, közben hibázni, fejlődni is lehet. (Mi is folyamatosan tanulunk.) A hiteles és eredményes toborzás támogatására hoztuk létre a vizuális alapú toborzási módszerünket, a VizuÁLLÁS-t.

 

Miért éppen VizuÁLLÁS?

Vizibilitás + álláshirdetés?!

Vizualizálás + toborzás?!

Fotózás + HR stratégiai tanácsadás?!

Nem kellett sokat ötletelnünk, adta magát kettőnk szakterületének szinergiája. 🙂

 

Kinek és mikor érdemes?

Ha elfoglalt KKV cégvezetőként magad végzed a toborzást, valamint ha HR szakemberként partnert látsz bennünk:

 • A fejedben él, hogy kit keresel, és szükséged van egy proaktív HR stratégiai szemre, aki megerősít és tanácsot ad a cél elérésében. – Miért nem sikerült eddig megvalósítanom a munkaerő problémámat?

 • Adtál már fel hagyományos, szöveges álláshirdetést. Kidobtál egy zsák pénzt hirdetésre. Nem hozott eredményt, pedig nagyon sürgető lenne az új munkatárs belépése. Tudjuk, hogy a legdrágább Neked is az időd és nem mások helyett szeretnél dolgozni!

 • A hirdetésre jelentkeztek néhányan, megbeszéltétek az időpontot, de az érdeklődők nem jelentek meg az interjún. Nem érted mi történt?

 • Már megbíztál toborzó- és fejvadász cégeket is, de még ők sem tudták megváltani a világot a szöveges hirdetéseikkel. Célzott HR stratégiai tanácsadással, az ideális jelölt szívéhez szólóan vizuálisan mutatjuk be mindazt, ami a leendő kollégára vár Nálatok.

 • Fontos számodra, hogy álláshirdetéseidben is különbözz a versenytársaktól. Képzeld el, a VizuÁLLÁS hirdetések biztosan nem másolhatóak!

 • Egyértelmű legyen a leendő munkavállalóknak minden egyes meghirdetett pozíciónál, hogy milyen lehet nálatok dolgozni. Mik az elvárások a feladatkörben, és mindezért mit biztosítotok számára.

 • Nehezen megfogható, összetett munkakörre keresel új munkaerőt, ahol kizárólag a pontos kifejezéssel és a képi megjelenítéssel érhető el, hogy mások is értsék, kit keresel.

 • Gyakori munkakörre keresel, amelyre a hazai piacon akár párhuzamosan több száz álláshirdetés fut és kiemelkedő akarsz lenni a többiek előtt. – Talán Te is pont értékesítőt, mérnököt vagy szoftverfejlesztőt keresel?!

 • Egy kép többet mond ezer szónál. – Igen, ezt mi felismertük és képesek is vagyunk megmutatni az aktuálisan nyitott pozíción keresztül a vállalatod valódi értékeit, nemcsak a leendő munkatársaknak, hanem az üzleti partnereidnek is!

 

Mire nem alkalmas a VizuÁLLÁS és kinek nem érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

 • Akik kevésbé nyitottak a fejlődésre és a régi módszereikhez ragaszkodnak.

 • Akik kizárólag kampányszerű munkáltatói márkaépítésben gondolkodnak és nem az aktuális pozíciókra keresnek hosszú távú, hiteles megoldást.

 • Ahol egy komplett csapat dolgozik a munkáltatói márkaépítésen és a toborzáson, hogy az employer brandinggel szép legyen a külcsín.

 • Ahol néhány óra alatt sikerül megfelelő jelölteket toborozni és szinte nulla százalékos fluktuáció van.

 

Így dolgozunk mi a VizuÁLLÁS projektben

1, Személyes igényfelmérés, HR stratégia tanácsadás az adott pozíció és a profil kialakításában a közvetlen vezetővel. Az álláshirdetés is egy stratégiai tevékenység. 

Gondolj csak bele! A legszebb növekedési célok hiába szerepelnek terveid között, ha nem találod meg a megfelelő munkaerőt. A konzultációban a célszerűségre és objektív valóság meghatározására törekszünk, amely az új kollégát várni fogja és tőle el fogtok várni az új szervezetben. Pontosan tudod definiálni a feladat- és felelősségi körét, a szervezetben elfoglalt helyét. Tudod, hogy ki alá lesz beosztva. Milyen juttatást adtok számára. Milyen személyiség fogja tudni ellátni a feladatot. 

2, A pozíció vizuális megjelenítésének tervezése, a fotózás koncepciójának kialakítása (mi a háttérben dolgozunk)

3, A pozíció helyszíni fotózása történeti szál, amelynek stílusa a vállalati kultúrához igazított (itt szemmel láthatóak vagyunk, hiszen kivonulunk a munkahelyre, ahol az új munkatárs a munkáját fogja végezni)

           4, A pozíció képi szerkesztése, retusálása

           (mi a háttérben dolgozunk)

 

5, Az adott pozícióról készült képek eljuttatása a cégvezető számára

A készített képek szabadon felhasználhatóak más platformokon is

Javaslatot teszünk, hogy mely képeket és hogyan ajánljuk felhasználni

Kikerülhető a semmitmondó álláshirdetés minősítés

                    Egyértelmű orientációt ad a jelentkezők számára 

                    Kedvet csinálunk, hogy Nálatok akarjanak dolgozni

 

         6, A VizuÁLLÁS képek közösségi médiában való terjesztése 

           (A Ti kapcsolati hálótokban és a miénkben. ITT találsz egy példát a végeredményről.)

         Partnereink számára a Karrierstylist LinkedIn és Facebook oldalán, valamint a GAP Stúdió LinkedIn és Facebook platformjain a hirdetést 1 hét alatt, 2 alkalommal térítésmentesen tesszük közzé! Így a mi csatornáinkon közel 3.000 kapcsolatot, követőt tudunk megszólítani.

Nagyon tetszik! Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás díja: bruttó 140.800 Ft / pozíciónként

 

KAPCSOLAT – kattints!

 

Kik vagyunk?

VizuÁLLÁS egy budapesti fókuszú, vizuális álláshirdetési tanácsadó csapat.

Egyetlen érdekünk és célunk, hogy az általunk támogatott cégvezetők, vállalatok új munkaerő toborzási szemlélete és folyamata egyszerűbbmeggyőzőbb és kedveltebb legyen a versenytársakéhoz képest; és ezt az álláskeresők is pontosan így érezzék. Személyes tapasztalatainkat, újító ötleteinket és kapcsolati hálónkat adjuk, hogy segíteni tudjunk a cél érdekében.

 

Karácsony-Kasza Renáta, Karrierstylist 

Döntéshozóknak HR stratégiai tanácsokat adója, álláskeresők mentora, rendezvényszervező, üzletasszony érző szívvel.

Ha szeretnél többet megtudni rólam: LinkedIn és Facebook

 

 

 

 

Gacsádi Albert, GAP Studió

Két évtizedes tapasztalat, könnyed kapcsolat az emberekkel, őszinte mosolyt előhívó interakcióval, fájdalommentesen készülő portréfotók.

Ha szeretnél többet megtudni rólam: LinkedIn és Facebook

 

 

Felmerülő kérdések és válaszok

– Mit kapok, ha a VizuÁLLÁS szolgáltatás mellett döntök?

A Ti toborzásotok egyszerűbbmeggyőzőbb és kedveltebb lesz a versenytársakéhoz képest; és az álláskeresők is pontosan így érzik, hogy veletek együtt akarnak dolgozni.

Azaz:

 • Vezetői, személyes konzultációt és HR stratégiai tanácsadást a kitűzött cél eléréséhez, valamint az adott pozíció és a profil kialakítását

 • A pozíció vizuális megjelenítésének tervezését

 • A pozíció fotózását a munkahelyi környezetben, helyszíni kivonulással

 • A pozíció képi szerkesztését, retusálását

 • Az adott pozícióról készült képeket elektronikus, nagy felbontású minőségben, amelyek szabadon felhasználhatóak más platformokon is. Javaslatot teszünk, hogy melyeket ajánljuk a hirdetésben.

 • Egyértelmű orientációt adunk a jelentkezők számára – kedvet csinálunk, hogy Nálatok akarjanak dolgozni ezzel a formabontó toborzási módszerrel.

 • Grátisz! Közösségi médiában való terjesztése az elkészült prémium minőségű fotóknak. Partnereink számára a Karrierstylist valamint a GAP Studió LinkedIn és Facebook oldalán a hirdetést 1 hét alatt, 2 alkalommal térítésmentesen tesszük közzé.

 

– Csak Budapesten vállalunk VizuÁLLÁS projektet?

Elsődlegesen a fővárosban dolgozunk. Egyeztessünk a felmerülő igényekről, hogy mit szeretnél. 

 

– A munkahelyi környezet nem éppen az előnyös arcát mutatja… Nem szeretném megmutatni másoknak!

És a leendő munkatársnak szívesen megmutatnád?! Természetesen kapcsolati hálónkban vannak, akik ebben profik.

 

– Néhány éve, egy hét alatt több tíz vagy száz önéletrajz érkezett… Most meg küszködök, ha egy új kollégát akarok felvenni.

Igen, néhány éve… ezért szükségesek az új eszközök, ahol valóban megérintjük az olvasót!

 

Nem kaptál választ kérdéseidre? – Keress bennünket!

+3670/385-4154

info@karrierstylist.com

Referencia

SK Trend Kft. – rendszerszervező

ÍGY jelent meg a LinkedIn-en a hirdetés

A montázskép

ARC Kft. – áttelepítési tanácsadó assisztens

A montázskép